Volner Miklós

46 éve láttam meg a napvilágot egy ló alakú szőke csillaggal az üstökömön. Mikor egy javasasszony ezt meglátta, megjósolta, hogy igen magasra fog majd felhajítani az élet. Édesapám erre viccelődve csak ennyit válaszolt: “Hát ja, vagy a miniszteri székben, vagy az akasztófán fogja végezni.”

Szüleim tanácsát követve mérnökként hagytam ott az iskolapadot, de engem a fogaskerekeknél már akkor is sokkal jobban vonzottak az élet nyilvánvaló csodái: a természet, az utazás és az emberek, így a szívem hangját követve életem során kipróbáltam magam, mint kereskedő, vállalati középvezető, búvároktató, búvárbázis tulajdonos, fotós, operatőr, filmkészítő, trópusi túravezető, író, sajtmester, halász, coach, tudatfejlesztő és misztikus, miközben körbe kalandoztam 5 kontinens kéttucat országát.

Az ébredés élményéhez vezető utam egy traumatikus párkapcsolati szakítással kezdődött, az itthon elérhető önismereti módszerek közötti barangolással folytatódott, és az amazonaszi sámánok ösvényén át meg sem álltam Istenig, akivel meglehetősen szoros és érzelmes barátságba, örömteli együttműködésbe kerültem.

Ahogy búvároktatóként is az volt a dolgom, hogy biztonsággal kalauzoljam tanítványaimat egy csodálatos idegen világban, most is azt tartom küldetésemnek, hogy biztos kézzel vezessek másokat a magasabb tudati terek áldással, harmóniával, szeretettel és örömmel teli misztikus dimenzióiba.