Párkapcsolati Odüsszeiánk megosztásával egy olyan kalandra invitálunk, amelynek során megismerkedhetsz a szakrális kapcsolathoz nélkülözhetetlen belső minőségekkel, a kifejlesztésükhöz szükséges módszerekkel az önismeret modern eszközeitől kezdve, a jóga filozófián át az ősi metafizikai lét-törvényekig. Románcunk egy olyan titokzatos világába vezet majd el, amelyben gyógyítók, mágusok, sámánok, jógik, szellemi mesterek és az ősök szellemei világítják be az utat. Megérted, mit jelent felébredni az anyagi világ illúziójából, miért fontos ez a párkapcsolat szempontjából, és merre tarts, hogy Te is megtapasztald ezt az élményt.

Míg női olvasóink számára segítünk megtalálni a kiutat a bűbáj csapdáiból a lényükből sugárzó belső szépség és a szív bölcsességének áldásaihoz, addig az urakat elvezetjük a felelős elköteleződéstől való félelemtől a szellem világosságához, a teljes belső szabadság megéléséhez és a nemes férfilét örök erényeihez. Írásunkkal lerántjuk a leplet az álspiritualitás útvesztőiről, szexuális gátlásaink árnyvilágáról, önbecsapásaink csapdáiról és olyan gyakorlati eszközöket adunk az olvasó kezébe, amelyekkel életükben a nemek kutya-macska harcát és a kudarcok ismétlő köreit áttranszformálhatják a szakrális párkapcsolat isteni energiaforrásává.

Történetünket három szakaszban osztjuk meg közönségünkkel, melyek az alábbi témákat dolgozzák fel:

I.: Egyéni belső utazás és önfejlesztés, kapcsolatromboló belső minőségeinktől a spirituális párkapcsolathoz szükséges lelki érettségig.

II.: Páros lelki fejlődés a kiteljesedett párkapcsolat, a szakrális menyegző és a tantrikus szexualitás eléréséhez

III.: Önkiteljesítés és szárnyalás a spirituális házasság szent szövetségében

Az Összetartó sínpárok alcímen kiadott könyvünk az első témakört dolgozza fel gyerekkorunktól egymásra találásunk pillanatának tűzijátékáig. Második könyvünkkel is jól haladunk, reményeink szerint 2020 karácsonyára már ez utóbbit is közkinccsé tehetjük.